Op maandag 9 mei 2016 starten de werken aan de Torenstraat – Wijnegemsteenweg in Wommelgem, meer bepaald tussen de brug van de Wijnegemsteenweg en de Kerkplaats. In de aanloop van de heraanleg van de Torenstraat en Wijnegemsteenweg in 2017, zullen de nutsmaatschappijen eerst ingrijpende werken uitvoeren aan hun leidingnetwerk. Deze werken nemen ongeveer 25 weken in beslag en verlopen in verschillende fasen. De werkzone schuift stelselmatig op.

Hierbij een overzicht:

Lees meer →

In de nacht van 23 op 24 april heeft de politiezone MINOS opnieuw een WODCA-actie gehouden, dit in samenwerking met Politiezone Hekla.

Hierbij de resultaten:

Lees meer →

Bron: Het Nieuwsblad.

De Politiezone Minos heeft op woensdag 20 april 2016 een bijdrage geleverd aan de vijfde flitsmarathon, georganiseerd door de Federale Politie.

Lees meer →

Donderdag 21/04/2016 zal een aannemer kernboringen uitvoeren in de rijbaan van de Krijgsbaan te Mortsel, op verscheidene locaties tussen de tunnelmond en de Heirbaan. Dit betekent dat op elke locatie de rijstrook plaatselijk zal worden ingenomen en het verkeer beurtelings over één rijstrook dient te passeren. Om de hinder te beperken zullen de werken plaatsvinden tussen 20 -23 uur.