Het korps verwelkomt 2 nieuwe hondengeleiders. De 2 inspecteurs werkten reeds in onze politiezone bij de interventiedienst. Sinds 1/7/17 zijn zowel zij als hun hond geslaagd en kunnen zij als hondengeleider worden ingezet. In totaal zijn er nu 3 hondengeleiders in de zone, waaronder 1 drugshond.

 

Gezien er op donderdag 27 juli een technisch onderhoud plaats vindt zullen er enkel dringende pv's kunnen worden geregistreerd en dit in het commissariaat te Mortsel (Liersesteenweg). De commissariaten in Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek en Boechout zullen wel geopend zijn maar kunnen geen papierwerk verwerken.

Bedankt voor uw begrip.

Afgelopen weekend hield de politiezone MINOS een alcoholactie nabij het festival Dystopia, een housefestival dat doorgaat in het Fort III te Borsbeek. Dit jaar was het de vierde editie. Tijdens de alcoholcontrole bleek dat 10% van de gecontroleerde bestuurders teveel gedronken had. Een opmerkelijk percentage ...

Op de website van Radio 2 vind je een artikel hierover.

app 112 be                      

De app 112 BE is een van de mogelijkheden om de noodcentrales te contacteren als je in nood bent en dringend hulp nodig hebt van brandweer, ambulance en/of politie in Belgiƫ.
Het belangrijkste voordeel van deze app is dat je de noodnummers niet moet onthouden en je deze dus ook niet kan vergeten als je in paniek bent. Je klikt gewoon op het icoontje van brandweer, ambulance of politie afhankelijk van welke hulp je nodig hebt.

Natuurlijk blijven de noodcentrales ook bereikbaar via vaste telefoon en GSM.

Lokalisatie

Lees meer →

Op maandag 14 augustus zijn de wijkkantoren van Wommelgem, Wijnegem, Borsbeek en Boechout gesloten. Het onthaal in Mortsel blijft geopend.

Voor dringende politiehulp belt u 101.