Op maandag 5 december 2016 starten er nutswerken op de gewestweg R11, meer bepaald op de Frans Beirenslaan te Borsbeek en de Autolei te Wommelgem (tussen De Robianostraat en de rotonde E313/E34). De rechterrijstrook zal op verscheidene locaties worden ingenomen, zowel in de richting van Mortsel als Wijnegem. Vooral de inname van een rijstrook ter hoogte van de verkeerslichten aan de rotonde zal ongetwijfeld voor filevorming richting Wijnegem zorgen.

Het einde van de werken is voorzien op 16 december 2016.

Politiezone MINOS neemt deel aan de Winterbob 2016. Deze jaarlijkse wintercampagne tegen het rijden onder invloed, gevoerd door het Belgisch Instituut Voor de Verkeersveiligheid (B.I.V.V.) startte op vrijdag 25 november om 22.00 uur en eindigt op maandag 30 januari 2017 om 05.59 uur.

Onze politiezone zal een bijdrage leveren aan deze campagne door volgende controles uit te voeren:

Lees meer →

Aan de Fort II-straat in Wommelgem zullen er rioleringswerken worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden bestaan uit:

Lees meer →

Op vrijdag 18/11/2016 wordt de Eikenlaan tussen de Pastoriijstraat en de Wommelgemsesteenweg te Wijnegem van 05u00 tot 14u00 afgesloten ten behoeve van de wekelijkse markt. Een omleiding zal voorzien worden via de Brouwerslaan voor het verkeer komende uit de richting Wommelgem, voor het verkeer komende uit de richting Schilde zal dit via de Wommelgemsesteenweg zijn.

Op 15/11/16 wordt de Eikenlaan ook afgesloten, maar dan tussen de Turnhoutsebaan en Wommelgemsesteenweg.

Dit wegens voorbereidende werken (renovatie) van het Marktplein. Deze verplaatsing van de markt geldt tot eind 2017.

Vanaf donderdag 10 november 2016 zal het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gedurende vier dagen herstellingswerken uitvoeren op de Herentalsebaan (N116) in Wommelgem. Tussen de Laarstraat en het kruispunt met de Autolei (R11) wordt het wegdek vernieuwd in de richting van Antwerpen. Tijdens de werken zal de Herentalsebaan op die locatie volledig of gedeeltelijk afgesloten zijn. Wanneer de Herentalsebaan volledig afgesloten is, volgt het verkeer plaatselijk een omleiding. Voor de ochtendspits van maandag 14 november zullen de werken afgerond zijn. 

Lees meer →