De politie wil opnieuw waarschuwen voor phisingmails. Onderstaand bericht is hier een perfect voorbeeld van.

Lees meer →

Voor de tweede dag op rij heeft de verkeersdienst van de politie MINOS een controle gehouden in de buurt van het Koninklijk Atheneum te Mortsel.

Tussen 07.30 uur en 08.30 uur werd een controleactie gehouden, dit zijn de resultaten:

  •          3 onmiddellijke inningen
  •          1 processen verbaal verkeersinbreuken
  •          12 waarschuwingen, type MINOS JUNIOR

Naar aanleiding van verscheidene klachten heeft de verkeersdienst van de politie MINOS op donderdag 7 januari 2016 een controle gehouden ter hoogte van de Mechelsesteenweg, kruispunt Molenstraat te Mortsel.

De klachten waren onder andere dat vele fietsers zonder fietsverlichting rondrijden en veel weggebruikers het rode verkeerslicht negeren op dit kruispunt.

Tussen 07.30 uur en 08.30 uur werd een controleactie gehouden, dit zijn de resultaten:

  •          4 onmiddellijke inningen
  •          7 processen verbaal verkeersinbreuken
  •          15 waarschuwingen, type MINOS JUNIOR

artikel minos brand wommelgem

Oplichters zijn al enkele dagen druk bezig met mensen aanmaningen te mailen om hun upgrade naar Windows 10 te betalen via een Paysafe Card.
We adviseren iedereen om niet in de val te trappen en dus ook om niet te betalen. Het is best mogelijk dat de oplichters enkele keren per mail zullen aandringen om toch te betalen. U mag dit dus gerust negeren.

Betaalde u toch? Dien dan zo snel mogelijk klacht in bij je lokale politie en contacteer de paysafecard-Hotline. Als het tegoed van de kaart nog niet is opgebruikt door de oplichters kan het mogelijk nog geblokkeerd worden.

Andere tips om uw computer te beveiligen:

Lees meer →