De heraanleg van de Torenstraat & Wijnegemsteenweg zal starten op maandag 6 maart 2017. Doorgaand verkeer zal onmogelijk zijn gedurende de werken die minstens zullen duren tot het bouwverlof 2017. Een omleiding voor autoverkeer en fietsers zal ingesteld worden en tevens zal VVM De Lijn een andere reisweg nemen. De signalisatie en omleiding zal grotendeels hetzelfde zijn als op het moment van de nutswerken vorig jaar. Meer informatie volgt later.

Op 16/02/2017 zal de Turnhoutsebaan te Wijnegem over de volledige breedte worden ingenomen door een mobiele kraan. Een omleiding is voorzien via de Fortveldstraat en de Merksemsebaan. Tot aan de mobiele kraan kunnen hulpdiensten geraken bij noodwendigheden. Omleiding vanaf 04u00 tot omstreeks 18u00.

Naar aanleiding van een dringende herstelling aan de waterleiding zal vanavond een rijstrook van de Autolei (R11) te Wommelgem worden ingenomen. De locatie situeert zich op de R11, tussen de kruispunten Ernest Claeslaan en de Ternesselei, in de richting van Borsbeek. De rechterrijstrook wordt gesupprimeerd. Omwille van de filegevoeligheid worden de herstellingswerken op ons verzoek ’s nachts uitgevoerd. Het werk wordt komende nacht uitgevoerd tussen 31/01/2017 vanaf 20u en 01/02/2017 tot 6u.

Van 23/01/2017 tot eind 2017 zal de Pastorijlaan onderbroken zijn net zoals de Eikenlaan te Wijnegem. In noodgevallen kunnen hulpdiensten door maar het betreft een werfzone. Een omleiding voor het normale verkeer is voorzien via de Wommelgemsesteenweg voor het verkeer komende van de Turnhoutsebaan. Het verkeer in de rijrichting Turnhoutsebaan en komende van Wommelgem zal geleid worden via de Brouwerslaan.

Vanaf het voorjaar 2017 voert het Agentschap Wegen en Verkeer verschillende ingrijpende werken uit in Deurne. Ze werken zowel aan de Bisschoppenhoflaan als aan de Singel tussen het kruispunt met de Turnhoutsebaan en de Stenenbrug. De werken zullen onvermijdelijk hinder met zich meebrengen voor lokaal en doorgaand verkeer en hebben daarom waarschijnlijk ook impact op onze zone. Om die reden wenst AWV u nu al op de hoogte te brengen.

Communicate van AWV:

Lees meer →