PZ MINOS is op zoek naar een niet-politionele medewerker die het team komt versterken. Dit voor een leidinggevende functie voor de ondersteunende diensten (Financiën, logistiek, IT en HRM). Hierbij de link naar de vacature op jobpol.be.  De deadline voor de inschrijvingen (via jobpol.be) is dinsdag 31/10/2017.

 

        PZ MINOS doet naar jaarlijkse gewoonte opnieuw mee aan de 1DAGNIET-actie. Naar aanleiding hiervan hebben wij enkele acties gepland in week 43:

Lees meer →

PZ MINOS heeft deelgenomen aan de flitsmarathon.  Er werd gecontroleerd te WIJNEGEM en BOECHOUT op plaatsen die gekend staan als gevaarlijke plekken.

Op de plaats waar recent nog twee dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren waren, werden niettemin nog zeer zware verkeersovertredingen vastgesteld, die leidden tot de onmiddellijke intrekking van het rijbewijs.

Eén onverantwoorde bestuurder reed zelfs 164 km/u, daar waar een snelheidsbeperking is van 90 km/u.

Hierbij de resultaten:

Lees meer →

BIVV verandert van naam en wordt Vias Institute. Dit werd bekend gemaakt op 13 september 2017.

Op maandag 11/09/2017 start een aannemer met de heraanleg van het fietspad van de Turnhoutsebaan (N112) te Wijnegem, tussen de Helenalei en de Kasteeldreef. Om de aannemer de nodige ruimte te geven zal een rijstrook worden ingenomen en éénrichtingsverkeer worden ingevoerd.

De toegelaten rijrichting is van Wijnegem-centrum naar Schilde. Het verkeer komende van Schilde zal omrijden via de Houtlaan - 's Gravenwezelsteenweg. Voor de fietsers is een veilige omweg ingesteld via de achterliggende wijk. Hierbij een plannetje.

Einde werkzaamheden is voorzien rond 10/11/2017.