Hierbij informeren wij u dat het politiebureel in Wommelgem gesloten zal zijn op dinsdag 11 augustus 2015, dit wegens een stroomonderbreking.

Burgers kunnen die dag terecht op het Zonaal Onthaal te Mortsel (24u/24u open) - Liersesteenweg 1 of op het telefoonnummer 03/451.98.98.

Voor dringende gevallen belt u naar het nummer 101 !

Vanaf 03/08/2015 tot en met 01/11/2015 werd er een vergunning afgeleverd voor de weder aanleg van de Schoolstraat te Wijnegem.

Hierdoor zal deze tussen de Bergenstraat en de Turnhoutsebaan worden afgesloten voor het verkeer.

Op maandag 20 juli 2015 werd de lokfiets van de zone reeds voor een eerste maal gestolen. De lokfiets heeft dus onmiddellijk zijn vruchten afgeworpen.

De dader werd opgepakt en bovendien werden er 15 andere gestolen fietsen teruggevonden. De zone is zeer tevreden met het resultaat en zal in de toekomst nog intensief met de lokfiets(en) blijven werken.

Hierbij een artikel; bron HLN.

Ten behoeve van Wijnegem Autoluw zullen volgende straten op 20/09/2015 tussen 09u00 en 22u00 afgesloten zijn:

Het Loo (volledig), Frans Van Schevensteenstraat tussen Koolsveldlaan en Peter Benoitstraat, Krommelei tussen Schijnbeemdenlaan en Rozenlaan alsook na de Rozenlaan richting Dorenboslaan, Koolsveldlaan tussen Schijnbeemdenlaan en Rozenlaan, Lazaretstraat volledig, Brouwerslaan tussen Koolsveldlaan en Turnhoutsebaan, Schoolstraat tussen Kerkhofstraat en de Lange Kruisweg, Veldstraat tussen Weydveldstraat en Lange Kruisweg, Hippolyte Meeusstraat net voor Helenalei, Helenalei vanaf de Rode Dreef tot en met de Hippolyte Meeusstraat, Broekstraat en Reigerslaan vanaf de Schijnbeemdenlaan als vanuit de richting ’s Gravenwezelsteenweg vanaf de eerste bebouwing in de Broekstraat, Kasteellei, vrije doorgang naar Stokerijstraat verzekerd, Molendreef vanaf de Lindenlei, Koolsveldlaan tussen Wommelgemsteenweg en Brouwerslaan, Lange Kruisweg tussen Veldstraat en Voetbalstraat, Rode Dreef tussen Ruiterslaan en Molenheide, Sint Sebastiaansplaats één zijde afgesloten, Vuurkruisenlaan tussen Fortveldstraat en J.B. Pittoorsstraat, J.B. Pittoorsstraat tussen Turnhoutsebaan en Vuurkruisenlaan, Kanaalstraat tussen Turnhoutsebaan en Kraaidijk nummer 3, Ridder Gustaaf van Havrelaan tussen Merksemsebaan en Salvialaan, Schijnbeemdenlaan tussen Turnhoutsebaan en Peter Benoitstraat, Fortveldstraat tussen Turnhoutsebaan en Vuurkruisenlaan, Bergenstraat tussen Merksemsebaan en de Veldstraat, Toegang- en uitgangsweg Rust en verzorgingstehuis RUSTENBORG: Dit kan via de Turnhoutsebaan vervolgens de Jozef Nauwelaertsstraat en dan de Koolsveldlaan.

Bij verlies van jouw fiets kan je steeds de website www.gevondenfietsen.be raadplegen. Herken je je fiets op de website? Doe dan meteen online een aanvraag om hem terug te krijgen. Een voorafgaande aangifte van de diefstal van de fiets bij de politie kan waardevol zijn om te bewijzen dat de fiets jouw eigendom is.