Werken Lodewijk Dosfellei

Op maandag 8/8/2016 zal de Lodewijk Dosfellei volledig afgesloten worden vanaf 09.30 uur tot 16.00 uur (vermoedelijk zal dit later zijn) en dit in beide richtingen.  De nodige omleidingen zijn voorzien via Statielei – Antwerpsestraat - Krijgsbaan en omgekeerd. Het fietspad en voetpad blijft wel bereikbaar.

Werken Statielei – Pieter Reypenslei.

Op dinsdag 16/8/16 zullen rioleringswerken uitgevoerd worden te Mortsel kruispunt Statielei-Pieter Reypenslei.
Hierdoor zal dit kruispunt volledig worden afgesloten en dit voor 1 week,  tot 22/8/16. Het verkeer richting Boechout kan dan niet over de Statielei en de nodige omleidingen werden voorzien via Mechelsesteenweg – Molenstraat en  Sint-Benedictusstraat.

Wees alert : momenteel doen verschillende phisingmails de ronde waarbij oplichters uit naam van Telenet of Proximus trachten de burgers te laten betalen voor een openstaande factuur.

Wanneer u twijfelt over de echtheid van een mail/brief/factuur neemt u best telefonisch contact op met Telenet of Proximus.

Op vrijdag 8/7/2016 zal de Lodewijk Dosfellei volledig afgesloten worden vanaf 09.30 uur tot 16.00 uur en dit in beide richtingen. De nodige omleidingen zijn voorzien via Statielei – Antwerpsestraat - Krijgsbaan en omgekeerd.

Van maandag 11/07 tot en met vrijdag 15/07/2016 zal de Krijgsbaan in Mortsel een nieuwe asfaltlaag krijgen, tussen Grotenhof en Heirbaan. Gedurende deze week zal geen autoverkeer richting Wijnegem mogelijk zijn, er geldt m.a.w. éénrichtingsverkeer richting Wilrijk! Het verkeer richting Wijnegem wordt omgeleid via de N10, de Antwerpse ring en de E313. Verkeer richting Ranst volgt de omleiding via de N10, en de R16 (ring rond Lier). Ook de Heirbaan, Fortstraat en Neerhoevelaan zullen ter hoogte van de werfzone gesloten zijn.

Doorgang voor (brom)fietsers en voetgangers blijft in beide richtingen mogelijk op de Krijgsbaan. U vindt alle details op de website van AWV.

Vanaf maandag 27/06/2016 wordt éénrichtingsverkeer in de Dasstraat te Wommelgem ingevoerd, tussen de Terstraetenweg en de Sportstraat, met toegelaten rijrichting Ternesselei.

Deze maatregel wordt genomen in het kader van minder hinder naar aanleiding van de ingrijpende werken in de Torenstraat. De Dasstraat is een omleidingsweg voor het openbaar vervoer.