Contactopname Veiligheidsmonitor 2024

Vanaf volgende maand kan je worden gecontacteerd om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor van 2024. Maar wat houdt dat precies in?

De Veiligheidsmonitor? Wat houdt dat in?

Vanaf volgende maand kan je worden gecontacteerd om deel te nemen aan de Veiligheidsmonitor van 2024.

De Veiligheidsmonitor is een grootschalige enquête die onder de bevolking wordt gehouden en verschillende veiligheidsthema's behandelt. Via dit kanaal wordt je als burger onder andere bevraagd over je gevoel van onveiligheid, buurtproblemen, mogelijke slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden. Het initiatief wordt georganiseerd door de politie in samenwerking met FOD Binnenlandse Zaken en de lokale besturen.

Je medewerking is van groot belang. We vragen je dan ook om deze Veiligheidsmonitor met aandacht te bekijken en de nodige tijd te nemen om de vragenlijst in te vullen. Antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

Geselecteerde personen ontvangen tussen mei en juni 2024 een uitnodiging om deel te nemen aan de enquête, en de resultaten worden verwacht in de eerste helft van 2025.

Resultaten van voorgaande Veiligheidsmonitoren zijn hier te vinden: https://www.politie.be/statistieken/nl/veiligheidsmonitor

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer updates.

 


 


 

Labels