De zomer-BOB-campagne "BOB en trots erop" loopt van 7 juni tot 31 augustus 2018. 

Overal duikt BOB op met een haarscherpe missie: het aantal verkeersslachtoffers door rijden onder invloed van alcohol blijvend te doen dalen. Om die opdracht te realiseren reikt BOB een waaier aan oplossingen aan, zodat iedereen veilig aan het verkeer kan deelnemen!

’t Is simpel: wanneer jij op stap gaat, een event organiseert of een zaak uitbaat waar alcohol wordt geconsumeerd, plan je op voorhand hoe iedereen veilig naar huis keert. Dat kan op heel wat verantwoorde manieren.

 bob-tegel-zomer-campagne-bob-bende-variant-2018-nl-320x282

In ieder van ons schuilt een BOB!

Ben jij zelf chauffeur, dan raakt je geen druppel alcohol aan en drink je enkel alcoholvrije alternatieven. Toch van plan om iets te drinken? Dan regel je vooraf de terugkeer met een  taxi, het openbaar vervoer ... Of je zorgt voor een slaapplaats. Keuze genoeg dus! Eén ding staat vast: iedereen kan blindelings vertrouwen op BOB. En dat is iets om terecht trots op te zijn.

Word (opnieuw) BOB-partner!

Wil je meehelpen om de juiste BOB-attitude te promoten?
Toon hoe trots je bent op BOB en maak gebruik van het zomerfrisse campagnemateriaal om jouw zaak, website, Facebook-pagina, enz. op te smukken. Als BOB-partner kan je de BOB-communicatiemiddelen exclusief downloaden van bob.be met de volgende logingegevens: zomerbob2018 (gebruikersnaam) en bobonderscheiding (paswoord).

Is jouw organisatie BOB-proof?

Om dat uit te zoeken, gaat onze BOB Bende deze zomer actief op pad. Op grote en kleine evenementen, in cafés en op festivals duiken ze op met één doel: positieve verhalen verzamelen van mensen die zoals jij de BOB-attitude letterlijk en figuurlijk onderschrijven. We laten hen graag aan het woord en geven hen een forum op onze sociale media-kanalen. Samen zetten we BOB volop in de kijker!

Verhoogde BOB-controles tijdens de zomer-BOB-campagne

Ook de politiezone Wetteren Laarne Wichelen neemt deel aan de zomer-BOB-campagne want ook wij willen het aantal verkeersslachtoffers door rijden onder invloed (van alcohol of drugs) doen dalen.
Er zullen bijgevolg verschillende alcohol- en drugscontroles plaatsvinden en de BOB zal worden beloond met een sleutelhanger en/of ander gadget.

bob-poster-zomer-campagne-trots-vrouw-2018-vsv-nl-a3bob-poster-zomer-campagne-trots-man-2018-vsv-nl-a3