Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

 Zondag is de 57-jarige Brugse politiecommissaris Rudy Saron overleden. Hoewel hij al enige tijd ernstig ziek was komt zijn heengaan als een volslagen verrassing.

Rudy Saron trad in 1976 als agent in dienst bij de gemeentepolitie van de stad Brugge. Hij maakte er deel uit van de interventiepolitie en de lokale recherche. In 1992 werd hij bevorderd tot adjunct-politiecommissaris en wachtofficier. In 2001 werd hij bij de politiehervorming herbenoemd tot commissaris van politie.

Commissaris Saron hield zich de voorbije 15 jaar vooral bezig met de strijd tegen het geweld bij voetbalwedstrijden. Tot ver buiten de stads- en landsgrenzen werd hij aanzien als een autoriteit in de bestrijding van het hooliganisme.

Rudy Saron was niet enkel een bijzonder plichtsbewuste en gedreven politieofficier maar vooral een verzoener met een warme persoonlijkheid. Vooral daarom is zijn overlijden bij de Brugse politiemensen hard aangekomen.

rudy saron

 

De uitvaart van commissaris Rudy Saron vindt plaats op zaterdag, 2 augustus 2014 om 10u in de parochiekerk Heilige Kruisverheffing, Moerkerkse Steenweg te Sint-Kruis-Brugge.

Aan zijn echtgenote Annemie De Neve, kinderen Annelies en Alexander en de familie biedt het politiekorps zijn oprechte blijken van diep medeleven aan.

Online condoleren kan via het digitaal rouwregister http://rouwregister.politiebrugge.be/

 

 

Naar aanleiding van de wedstrijd Club Brugge - Brondby IF van 31 juli 2014 zal de lokale politie Brugge informatie verspreiden via Twitter.  Volg de berichtgeving op de voet via #clubro.  Om de berichtgeving via twitter te kunnen volgen moet u over een twitteraccount beschikken.  U kunt dit aanmaken op www.twitter.com.  EĆ©nmaal geregistreerd, tikt u #clubro in het zoekveld en zullen alle berichten die te maken hebben met deze wedstrijd voor u zichtbaar zijn.  De berichten van de lokale politie Brugge zullen er verschijnen tussen alle andere berichten die met deze wedstrijd te maken hebben.

Enkele sfeerbeelden van de geslaagde roefeldag 2014. Klik hier