Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

Wanneer:

Zaterdag 12 april 2014 verkoopt de stad Brugge een 125-tal teruggevonden fietsen die na 3 maanden bewaring in de fietsendienst niet aan de rechtmatige eigenaar konden terugbezorgd worden.

Locatie:

De fietsenverkoop vindt plaats in de loods Peter Benoitlaan 50 in 8200 Brugge van 8u tot 12u.

Voorwaarden:

Enkel slachtoffers van fietsdiefstal die daarvan aangifte hebben gedaan bij de politie komen in aanmerking, attest van klachtneerlegging moet meegebracht worden.

Kostprijs:

De prijs per fiets bedraagt 25 euro, per attest kan er 1 fiets aangekocht worden.

De fietsen worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden (de fiets dient door de koper in orde gezet te worden conform de wetgeving). De koper moet onmiddellijk ter plaatse zijn aangekochte fiets laten voorzien van een uniek merkteken (gratis), het rijksregisternummer is daarvoor nodig.

info: fietsendienst, Lodewijk Coiseaukaai 2, 8000 Brugge (t 050 47 28 10)

De algemene vergunningsvoorwaarden voor het gebruik van het openbaar domein op het grondgebied van de stad Brugge werden gewijzigd.  Gelieve hiervan kennis te nemen bij het aanvragen van een vergunning. (klik hier om deze te raadplegen)

Op donderdag 27 februari 2014 is het 18 jaar geleden dat er op de E 17, ter hoogte van Nazareth, een grote kettingbotsing gebeurde waarbij meer dan 200 wagens betrokken waren met als verschrikkelijke balans 10 doden en 56 zwaargewonden.

Elk jaar wordt op deze dag in de provincies Oost- en West-Vlaanderen de verkeersveilige dag georganiseerd met medewerking van de federale en de lokale politie.

De Brugse politie zal daarom tussen 21 en 27 februari heel wat controles organiseren rond:

  • Alcohol/drugs in het verkeer
  • Snelheid
  • Gordel/GSM
  • Lichten
  • Zwaar vervoer
  • Aanhangwagens
  • Verkeersonveilig gedrag

Dit kan op elk ogenblik van de dag of nacht en op alle mogelijk plaatsen op het Brugs grondgebied.