Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

Op woensdag 26 augustus zullen onze verschillende onthaalpunten op de regio's uitzonderlijk gesloten zijn.
Uiteraard kunt u wel steeds terecht in het Politiehuis in de Lodewijk Coiseaukaai (24/7) of in het onthaalpunt van de Regio Centrum in de Kartuizerinnenstraat 4 (08 uur - 17 uur).
Onze excuses voor het ongemak.

Zorg voor je hond, je vriend, maar ook voor je buur(t)

De stad Brugge doet een warme oproep aan alle hondenbezitters om hun 'duit' in het zakje te doen. Zorg voor je hond, je vriend, maar ook voor je buur(t): hou je hond aan de leiband, doe zijn kakje in een zakje en gooi het in een vuilnisemmer.

Eerste-hulp-bij-hondenpoep-box

Is er een probleem met hondenpoep in jouw buurt? Dan kan een eerste-hulp-bij-hondenpoep-box de overlast helpen verminderen.
Bestellen en meer info via https://www.brugge.be/hondenpoep-sensibilisering-

 

Op 1 juli 2015 werden de openingsuren van de politie Brugge gewijzigd. De openingsuren sluiten voortaan aan met die van de bevolkingsdiensten van de stad Brugge.

Het wijzigen van deze openingsuren wil niet zeggen dat we gaan snoeien in onze dienstverlening. Integendeel ! De bereikbaarheid en aanspreekbaarheid van onze organisatie wordt nog belangrijker ! Flexibiliteit en werken op afspraak staat hierbij centraal. Dit kan door contact op te nemen met je wijkinspecteur op de algemene telefoonnummers van de regio’s of op hun dienst-gsm.

Wie is jouw wijkinspecteur? Waar kan je hem of haar bereiken?

Elke wijkinspecteur van de politie Brugge heeft ondertussen een dienst-gsm. Tijdens de diensturen is hij of zij dus rechtstreeks bereikbaar en aanspreekbaar.
Wil je weten welke wijkinspecteur er verantwoordelijk is voor jouw wijk of straat? Neem een kijkje op deze website, klik door naar ‘Zoek uw wijk’ en je krijgt meteen de correcte gegevens.