Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

Wegens een interne verschuiving is de Lokale Politie Brugge op zoek naar een “Teammedewerker middelenbeheer”. Als lid van het administratief en logistiek kader (burgerpersoneel) werk je als teammedewerker middelenbeheer binnen de dienst middelenbeheer, die ressorteert onder de directie beheer. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het materiaalbeheer binnen de logistieke dienst van de Lokale Politie Brugge. Je wordt onze nauwkeurige, sociaal vaardige en betrouwbare collega! Klik hier voor de OPROEP.

Enkele sfeerbeelden van de geslaagde roefeldag 2014. Klik hier

Wanneer:

Zaterdag 12 april 2014 verkoopt de stad Brugge een 125-tal teruggevonden fietsen die na 3 maanden bewaring in de fietsendienst niet aan de rechtmatige eigenaar konden terugbezorgd worden.

Locatie:

De fietsenverkoop vindt plaats in de loods Peter Benoitlaan 50 in 8200 Brugge van 8u tot 12u.

Voorwaarden:

Enkel slachtoffers van fietsdiefstal die daarvan aangifte hebben gedaan bij de politie komen in aanmerking, attest van klachtneerlegging moet meegebracht worden.

Kostprijs:

De prijs per fiets bedraagt 25 euro, per attest kan er 1 fiets aangekocht worden.

De fietsen worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden (de fiets dient door de koper in orde gezet te worden conform de wetgeving). De koper moet onmiddellijk ter plaatse zijn aangekochte fiets laten voorzien van een uniek merkteken (gratis), het rijksregisternummer is daarvoor nodig.

info: fietsendienst, Lodewijk Coiseaukaai 2, 8000 Brugge (t 050 47 28 10)