Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

Omwille van de verhoogde terreurdreiging, heeft de federale regering beslist om het dreigingsniveau in ons land op te trekken van niveau 2 naar niveau 3. Om die reden zal het onthaal op de verschillende regio's (deelgemeenten) op zaterdag tijdelijk worden gesloten. Uiteraard kunt u voor eventuele aangiftes steeds terecht in het Politiehuis in de L. Coiseaukaai 3. Wij proberen in ieder geval om, ondanks de extra veiligheidsmaatregelen die worden genomen, de hinder voor de burgers zo beperkt mogelijk te houden.

Vandaag, 6 januari 2015, wordt het mailverkeer overspoeld met een uitnodiging tot het online betalen van een verkeersboete. Het bericht gaat uit van het emailadres " Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ". Het proces-verbaal waarnaar wordt verwezen bestaat niet, de vermelde telefoonnummers zijn evenmin correct. DIT IS OPLICHTING ! BETAAL NATUURLIJK NIET EN VERWIJDER HET MAILBERICHT !
Er is al een gerechtelijk onderzoek opgestart. U hoeft dus geen aangifte bij een politiedienst meer te doen, tenzij natuurlijk u toch al zou betaald hebben.

De eindejaarsfeesten staan voor de deur en iedereen is klaar om te feesten! Genoeg gelegenheden om te feesten en dan drinken we al eens graag een glaasje. Maar het is geen goed plan om drinken en rijden te combineren. Wist je dat je 2,5 keer zoveel risico loopt op een ongeval als de bestuurder 0,8 promille in het bloed heeft?

Op 27 december staat op de kerstmarkt tussen 18u en 22u een infostand om

bezoekers te informeren en te sensibiliseren dat alcohol en rijden niet samengaan.

Deze stand wordt bemand door de preventiewerkers van Stad Brugge, de lokale politie en jongeren van “Bère Brugge”.

Aan deze preventiestand kunnen de bezoekers een sensibiliserend filmpje bekijken, informatie krijgen rond alcohol en rijden én de invloed van alcohol op hun coördinatievermogen ervaren.

Met zijn allen trachten we zoveel mogelijk mensen te bereiken met de boodschap “Nuchter achter het stuur!”.