Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

 

De Lokale Politie Brugge werft aan in vast verband:

- 1 COMMUNICATIEADVISEUR (Vacature)

Beschik jij over leidinggevende capaciteiten? Ben je contactvaardig, initiatiefrijk en creatief? Zorg jij voor de ‘branding’ van de zone?

Ben jij uniek door jouw enthousiasme, professionalisme en passie? Heb je minimum 4 jaar relevante ervaring binnen het domein van interne en/of externe communicatie?

Dan ben jij de communicatieadviseur die wij zoeken!

Interesse? Aarzel niet en raadpleeg de website voor de selectieprocedure om u in te schrijven (www.jobpol.be)

 

 

De Lokale Politie Brugge werft aan:

-          1 TEAMMEDEWERKER FINANCIEEL BEHEER (niveau C) –(Vacature)

-          1 TEAMCOACH INFORMATIEBHEER (niveau B) - (Vacature)

De  functies zijn in contractueel verband binnen het verkeersveiligheidsfonds.

De indiensttreding is voorzien van 1 april 2017 tot en met 31 december 2017. (jaarlijks hernieuwbaar mits naleving van de vooropgestelde voorwaarden in het kader van het verkeersveiligheidsfonds)

Spreekt één  van deze functies je aan? Bekijk zeker deze jobadvertenties en solliciteer vóór vrijdag 24 februari 2017 om 12u00.

Misschien word jij straks onze nieuwe collega?

 

In Brugge is het afsteken van vuurwerk alleen toegelaten als je een voorafgaandelijke en schriftelijke toelating hebt van de Burgemeester. Deze voorafgaande en schriftelijke toelating van de Burgemeester is niet vereist in de nacht van 31 december op 1 januari, tussen 23 uur en 2 uur, voor het afsteken van feestvuurwerk door en bestemd voor particulieren. Op en rond het Zand mag geen vuurwerk afgestoken worden.

Bij het afsteken van vuurwerk dienen de gebruiksaanwijzingen die op de verpakking van het vuurwerk staan gevolgd te worden. Enkel wettig en veilig vuurwerk mag afgestoken worden, waarop de verplichte kwaliteits- en veiligheidsmarkeringen staan. De nodige veiligheidsmaatregelen dienen genomen om eventuele schade en ongelukken te voorkomen en het afsteken van vuurwerk mag geen gevaar opleveren voor zichzelf, de omstaanders, de omgeving en andere personen.

Hieronder enkele richtlijnen voor het veilig afsteken van vuurwerk.

  • Vuurwerk en alcohol zijn geen goede vrienden. Zorg voor een Bob of laat de kurken pas na het vuurwerk knallen.
  • Ontsteek vuurwerk op een open en veilige plaats: dus bijvoorbeeld niet bij droog hout of op een plaats waar veel mensen samen zijn.
  • Hou toeschouwers op voldoende afstand van de plaats waar het vuurwerk wordt afgestoken. Vuurwerk maakt veel lawaai: let op je eigen oren, maar ook die van de toeschouwers en buren en eventuele dieren in de buurt.
  • Ontsteek vuurwerk met iets dat smeult, zoals een lont. Gebruik geen open vlam (lucifer of aansteker): de lont brandt dan sneller, zodat het vuurwerk vlugger ontploft.
  • Het is verboden om vuurwerk te kopen en /of af te steken wanneer je jonger bent dan 16 jaar. Als je vuurwerk aankoopt, koop dan wettelijke en veilige producten. Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig.
  • Ontsteek elk stuk vuurwerk afzonderlijk, houd de arm gestrekt bij het aansteken van de lont en buig het lichaam niet over het vuurwerk.
  • Plaats een vuurpijl in een buis die verticaal in de grond vastzit. De buis moet minstens even lang zijn als de stok van de vuurpijl. Flessen zijn niet geschikt voor het afschieten van vuurpijlen.
  • Vuurwerk dat niet ontploft, mag je nooit opnieuw aansteken. Giet er een emmer water over en laat het een nachtje liggen. Let erop dat kinderen niet met dit vuurwerk gaan spelen.
  • Op de website staat de nodige info https://www.brugge.be/vuurwerkafsteken. Daar vind je ook een folder met tips over het gebruik van vuurwerk.