Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

Zaterdag 21 maart in het Politiehuis

Hallo!

Heb je er ooit al eens aan gedacht om te werken bij de Lokale Politie Brugge? Wij bieden je de kans om jezelf te overtuigen.

Ben je
… aan het overwegen om je in te schrijven voor de selectieprocedure,
… aan het nadenken over een job bij de politie na je schoolopleiding,
… momenteel de selectieprocedure aan het doorlopen of ,
… de opleiding aan een politieschool reeds gestart en heb je interesse in een job bij de Lokale Politie Brugge?

Kom gewoon kijken!

Op onze infodag kan je kennis maken met onze organisatie aan de hand van een brede waaier aan politietaken en de kans om te spreken met de mensen van het terrein. Dit is geen opendeurdag, maar “een Brug(ge) naar de toekomst” om een job bij de politie beter te leren kennen.

Bevestig vóór vrijdag 6 maart 2015 je aanwezigheid met het inschrijvingsformulier . Wees er snel bij, het aantal inschrijvingen is beperkt. Maak ook je keuze voor het tijdstip tot het volgen van een infosessie.

Ik hoop je te mogen ontmoeten op één van onze infomomenten op zaterdag 21 maart en wens je alvast veel succes toe met je loopbaan!

Met vriendelijke groet
Dirk Van Nuffel
Hoofdcommissaris van politie
Korpschef Lokale Politie Brugge

De stad, de lokale politie en de Brugse horeca slaan de handen in elkaar om informatie  over het Brugse uitgaansleven uit te wisselen.  Hiervoor werd een Buurtinformatie Netwerk voor zelfstandige ondernemers ( een BIN-Z) opgestart.  Via de informatie - uitwisseling willen we het algemeen veiligheidsgevoel in de uitgaansbuurten verhogen en de sociale controle stimuleren.  Daarnaast is het BIN-Z ook een ideaal medium om preventieve berichten te verspreiden binnen de sector.  In een sfeer van collegialiteit kunnen de uitbaters elkaar via de politie op de hoogte brengen van onveilige situaties in het uitgaansleven.  De uitbaters worden door de politie via SMS of e-mail op de hoogte gebracht.

Omwille van de verhoogde terreurdreiging, heeft de federale regering beslist om het dreigingsniveau in ons land op te trekken van niveau 2 naar niveau 3. Om die reden zal het onthaal op de verschillende regio's (deelgemeenten) op zaterdag tijdelijk worden gesloten. Uiteraard kunt u voor eventuele aangiftes steeds terecht in het Politiehuis in de L. Coiseaukaai 3. Wij proberen in ieder geval om, ondanks de extra veiligheidsmaatregelen die worden genomen, de hinder voor de burgers zo beperkt mogelijk te houden.