Contact informatie

Lodewijk Coiseaukaai 3
8000 Brugge
T: 050 44 88 44
F: 050 44 88 99

Meer contact informatie

Spreekt werken bij de politie je aan, ben je in het bezit van een masterdiploma (of licentiaat) én schrikt een leidinggevende functie je niet af?

Grijp dan nu je kans door je in te schrijven op het vergelijkend examen van aspirant-commissaris van politie op basis van een diploma van niveau A en help, samen met onze partners, mee aan het uitbouwen van een veilige en leefbare samenleving!

Kandidaatstellingen kunnen worden ingediend via de Lokale Politie Brugge tot uiterlijk 7 augustus 2017. Indien je rechtstreeks via Brussel inschrijft kan dit nog tot uiterlijk 11 augustus 2017.

Meer informatie betreffende de selectie:
http://www.jobpol.be/home/preview_monolingual/id/5214

Formulier kandidaatstelling

Verdere informatie is beschikbaar via www.jobpol.be / vacatures / commissaris van politie.

 

Heel wat scholen, verenigingen, ... plannen uitstappen en zijn daardoor vaak met een (grote) groep mensen op stap in het verkeer.

Als je op de openbare weg komt moet je de verkeersregels respecteren.
Maar hoe zit dat nu precies in elkaar als je je met een groep verplaatst? Waarmee moet je rekening houden of welke zaken moet je voorzien?  Om je daarbij te helpen werd een folder uitgegeven.

Deze folder maakt je wegwijs in de verkeersregels rond het stappen en fietsen in groep.

Stappen en fietsen in groep

 

 

Vanaf 7 april 2017 gelden voor Belgen, EU-onderdanen en familieleden die de Schengenzone verlaten of wensen te betreden strengere grenscontroles op de luchthavens, in de zeehavens en in de treinstations met internationale verbindingen.

Daardoor kunnen er langere wachttijden ontstaan.

Persbericht