NIEUWE PROCEDURE AANVRAAG INNAME OPENBAAR DOMEIN

De gemeente Middelkerke is sinds 1 juni 2020 overgestapt op het digitaal platform Eagle voor de aanvraag en verwerking van de inname openbaar domein. In tegenstelling tot voordien gebeurt deze verwerking nu ook volledig door de gemeente Middelkerke en niet meer door de politie.

Wenst u een inname van het openbaar domein te doen zoals een container, stelling, bouwkeet, lift, … plaatsen? Op volgende website kunt u de volledige procedure vinden hoe u een vergunning kan aanvragen:

https://www.middelkerke.be/nl/ruimte-en-wonen/bouwen-en-verbouwen/gebruik-od

Zal u verhuizen en wenst u de parkeerstrook vrij te houden zodat de verhuis vlot kan verlopen? Via volgende website kunt u de procedure terugvinden hoe u een parkeerverbod kan aanvragen bij de gemeente Middelkerke:

https://www.middelkerke.be/nl/ruimte-en-wonen/mobiliteit/parkeren-middelkerke-en-westende/parkeren-andere/parkeerverbod-aanvragen

Indien u dient te laden/lossen in de voetgangerszone en dit is onmogelijk te plannen tussen 06:00 en 10:00 uur ’s ochtends (iedereen mag dan vrij laden/lossen in de voetgangerszone) dient u wel nog steeds bij de verkeersdienst van de politie een doorgangsbewijs aan te vragen hiervoor. Vergeet hierbij niet om de nummerplaat van het voertuig (zoals bv. de verhuiswagen en/of -lift) bij de hand te hebben.

Labels